Клей "Монтаж" 100гр туба

Клей "Монтаж" 100гр туба
Код товара: 2862
20.00 Грн
 
Опис
• Незамінний при ремонті і будівництві

• Універсальний, для внутрішніх і зовнішніх робіт

• Екологічно чистий


Загальна характеристика:

Клей монтажний Хімконтакт-монтаж латексний, вітчизняний аналог клеїв «Рідкі цвяхи», являє собою композицію на основі водних дисперсій полімерів, наповнювачів, води і цільових добавок.


Призначення:

Клей монтажний Хімконтакт-монтаж призначений для приклеювання декоративних і ізоляційних панелей, плінтусів, профілів, фризів, виробів з пінопластів (стірапор, пінополіуретан), дерева , ДВП, ДСП, пробки, кераміки, гіпсокартону, гіпсу до стін і стелі, а також зазначених матеріалів в різних поєднаннях між собою. Для використання необхідно щоб хоча б одна з поверхонь, що склеюються вбирала клей.


Рекомендації щодо застосування:

Поверхні, що склеюються очистити від бруду, пилу, при необхідності знежирити і висушити. При використанні клею в тубі слід відгвинтити ковпачок, зняти захисну мембрану, при використанні клею в картриджі під будівельний пістолет - відрізати наконечник картриджа, нагвинчувати насадку і зрізати її під необхідним кутом. Клей наноситься у вигляді точок або хвилястою лінії на одну з поверхонь. Поверхні, що склеюються сильно притиснути один до одного на 10 - 15 хвилин до затвердіння клею. При приклеюванні вигнутих поверхонь, необхідно жорстко зафіксувати їх на 10 - 24 години.

При склеюванні невбираючі виріб - невбираючі підставу, наприклад, при приклеюванні пластикових панелей до пофарбованої олійно фарбою стіни рекомендується використовувати рідкі цвяхи на каучуковій основі клей Хімконтакт-кріплення
.

Умови зберігання: Зберігати при температурі від 10 ° С до 25 ° С в герметично закритій оригінальній упаковці, далеко більш ніж 1 м від батарей опалення. Чи не піддавати заморожуванню.


Гарантійний термін - 12 міс.

Запобіжні заходи:

Клей монтажний Хімконтакт-монтаж є негорючим і нешкідлив
 
 
Наличие:  в наличии