Клей "Химконтакт-Крепеж" 100гр туба

Клей "Химконтакт-Крепеж" 100гр туба
Код товара: 2864
26.00 Грн
 
Опис
Висока початкова зчеплення
Підходить для невсмоктуючих поверхонь
Стійкий до вібрації і вологи
Загальна характеристика:
Клей монтажний універсальний, вітчизняний аналог клеїв «Рідкі цвяхи», являє собою композицію на основі синтетичних каучуків, смол, наповнювачів і розчинників. Не містить ацетону і толуолу.

Призначення:
Клей призначений для установки стінових та облицювальних плит (пробка), молдингів (плінтусів, профілів, фризів, наличників, куточка), виробів з пінопласту (стірапор, пінополіуретан) , фанери, МДФ, кераміки, гіпсокартону, металу, скла, склопластика і більшості пластмас на поверхні з бетону, цегли, дерева, ДСП, ПВХ і подібних матеріалів. Підходить для всмоктуючих і невсмоктуючих підстав.

Рекомендації щодо застосування:
Поверхні, що склеюються очистити від бруду, пилу, при необхідності знежирити і висушити. При використанні клею в тубі слід відгвинтити ковпачок, проткнути захисну мембрану, при використанні клею в картриджі під будівельний пістолет - зрізати наконечник картриджа під необхідним кутом, проткнути захисну мембрану. Клей наноситься у вигляді точок або хвилястою лінії на одну з поверхонь. Потім щільно з'єднати склеюються поверхні і відразу роз'єднати їх на 5-10 хвилин. Після витримки сильно притиснути склеювані поверхні між собою. При приклеюванні вигнутих поверхонь, необхідно жорстко зафіксувати їх на 10-24 години.

Умови зберігання:
Зберігати при температурі від +5 ° С до +25 ° С в герметично закритій оригінальній упаковці, вдалині більш ніж 1 м від батарей опалення. Берегти від впливу прямих сонячних променів і від нагрівання вище 50 ° С.
У разі якщо клей перебував при температурі менше + 5 ° С, то перед застосуванням його слід витримати 24 год при температурі 18-22 ° С.
Гарантійний термін - 18 міс.

Запобіжні заходи:
Клей горючий

 
 
Наличие:  в наличии